Nu söker vi uthyrare till Mälardalen!

Vi söker uthyrare. Läs mer!

Vi söker nu en uthyrare av bostäder i Mälardalen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förvaltare och fastighetsskötare på vårt kontor i Strängnäs. Du måste vara noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och kunna arbeta självständigt och disciplinerat. Du är en viktig representant för Amasten och förväntas ge högsta service till våra hyresgäster.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår

  • Marknadsföra och hyra ut lediga objekt samt upprätta hyreskontrakt.
  • Medverka vid av-, om- och inflyttningar, utföra lägenhetsbesiktningar samt nyckelhantering
  • Uppsägningar vid lägenhetsbyte
  • Löpande kontakt med hyresgäster
  • Myndighetskontakter och kontakt med inkassobolag
  • Hantering av intresseanmälningar bostäder
  • Visning av lägenheter vid behov
  • Fakturering till hyresgäster och beställningar av inre underhåll 

 

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till både bolaget och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar, arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas.

 

Kvalifikationer

Har du erfarenhet av uthyrning och kunskap i hyresjuridik är det meriterande.

Kunskap i fastighetsprogrammen Vitec hyra & Vitec tekniskförvaltning är önskvärt men ej krav, däremot är god datavana och strukturerat arbetssätt ett krav. Goda kunskaper i svenska, engelska i tal, och skrift gärna ett tredje språk. B-körkort, tillgång till bil förutsätts i arbetet. 

Personliga egenskaper

Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du är en serviceinriktad person som tycker om mycket kontakter med andra människor och att ge service, svara på frågor och hjälpa till, utan att tumma på riktlinjer och tydlighet.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka ansökan senast 2019-04-22. Tjänsten kan tillsättas före datumet, om vi hittar rätt person. För frågor kontakta fastighetschef Klas Johansson förvaltare Alexandra Törnkvist på 010-17 89 700 eller klas.johansson@amasten.se , alexandra.tornkvist@amasten.se . För ansökan maila till jobb@amasten.se