Nu söker vi fastighetsskötare till Ronneby!

Vi söker en Fastighetsskötare i Ronneby/Blekinge. Du kommer att arbeta i nära samarbete med projektledare och fastighetsskötare på vårt kontor i Ronneby.

I Ronneby vi förvaltar 1000 lägenheter, varav 550 lägenheter i Ronneby, företagsboende och kommersiella lokaler. Du måste vara noggrann och kvalitetsmedveten i arbetet och kunna arbeta självständigt och disciplinerat. Du är en viktig representant för Amasten och förväntas ge högsta service till våra hyresgäster.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår
  • Ansvar för skötsel, driftoptimering och felavhjälpande & förebyggande underhåll av Amastens fastighetsbestånd, som en viktig kugge i ett team.
  • I ansvarsområdena ingår att åtgärda felanmälningar, rutinmässiga ronderingar och kontroller, yttre skötsel, lägenhetsbesiktningar, energioptimering av fastigheterna samt beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder.
Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas.

Kvalifikationer

Utbildning inom fastighetsteknik, gärna från YH-utbildning eller högskola/universitet är meriterande, eller motsvaranden, några års erfarenhet från arbete inom fastighetsteknik, skötsel. B-körkort är ett krav ihop med goda kunskaper i svenska, gärna också engelska, eller ett tredje språk.

Personliga egenskaper

Du är pålitlig, engagerad, självgående, drivande. Som person är du serviceinriktad och innehar stor social förmåga. Du behöver ha en hög förståelse och intresse för Amastens hyresgäster och deras situationer, förmåga att skapa och bevara bra relationer samt ha god samarbetsförmåga.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast dock senast 2019-04-12. Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum, om vi hittar rätt person. För frågor kontakta fastighetschef Jonas Hallström på 010-17 89 700 eller jonas.hallstrom@amasten.se och för ansökan maila till jobb@amasten.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!