För många ark i ett utskick?

I veckan skickades hyresavier ut till dig som hyresgäst. Något gick fel och vissa av er fick så många som 5 ark för många i era kuvert. Vi har fått information om att vår leverantör har gjort ett misstag. De ber om ursäkt och hälsar att felsökning pågår. Vi har valt att klimatkompensera för utskicket.

För många ark i ett utskick

I veckan skickades hyresavier ut till dig som hyresgäst. Något gick fel och vissa av er fick så många som 5 ark för många i era kuvert. Hållbarhet är en viktig fråga för Amasten och vi jobbar hårt för att minska vårt avtryck. Vi har därför valt att klimatkompensera för det felaktiga utskicket. Vi har skänkt 5 000 kr till WWF:s regnskogsprojekt. 

Varför skickar ni brevutskick över huvudtaget?
Vi har precis lanserat vår nya hemsida, där vi framåt hoppas gå över till mer digital kommunikation. Det var ett bra tillfälle att informera om den nya hemsidan, att informera hyresgäster om de nya funktionerna. Brevavisering är fortfarande ett effektivt sätt att kommunicera med hyresgäster, men vi utvecklar våra andra kanaler, som nya hemsidan, för att komma bort från det.

Varför fick vi så många papper?
Det vet vi inte riktigt ännu, vi var tydliga i vår beställning mot leverantören, att vi endast ville ha ett julbrev per kuvert. De undersöker ärendet just nu och vi kommer få en incidentrapport så snart som möjligt.

Vad händer nu?
Felsökning pågår och vi kommer driva ärendet vidare. Vi ber om ursäkt över händelsen och vår leverantör jobbar för att det inte ska hända igen.